Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megye képes leírás - Kovácsoltvas.tlap.hu
részletek »

Pest megye - Kovácsoltvas.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kovacsoltvas.tlap.hu » Pest megye
Keresés
Találatok száma - 14 db
Alarm & Automatic System

Alarm & Automatic System

Cégünk közel 10 éves szakmai tapasztalattal, minőségi alapanyagokból, komplett megoldásokat kínál, korrekt árakon, gyors és precíz kivitelezéssel, hosszú garanciákkal. Reméljük, itt mindent megtalál, amire szüksége van. Látogasson el bemutató termünkbe is, ahol szinte minden általunk kínált terméket működés közben is megtekinthet és kipróbálhat.

Alex Bútor

Alex Bútor

Az Alex Fémbútor Kft teljesen hazai, családi tulajdonú gyártó cég, melyet 1991-ben alapítottak. Azóta, a folyamatos fejlesztés eredményeként a hazai fémbútorgyártás egyik zászlóshajójává váltunk, a mintegy 170 dolgozóval, és a majd' 2 Mrd Ft éves forgalommal.

FémDekor - kovácsoltvas korlátok

FémDekor - kovácsoltvas korlátok

Vállaljuk rozsdamentes korlátok tervezését, készítését és felszerelését ingyenes helyszíni felméréssel és rövid határidővel. Profilunk közé tartozik még kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas kerítések, kovácsoltvas korlátok, vas rácsok, lépcsők, feljárok, elő tetők, portálok és egyedi fémszerkezetek készítése. Rozsdamentes korlátrendszereinkre 30 év garanciát vállalunk! Rozsdamentes korlátelemeinket főként Németországból és Olaszországból származnak és minőségük kiváló, ezért is tudjuk tartani a 30 éves garanciaidőt.

Gréts József

Gréts József

Gréts József lakatos és kovácsmester vagyok, Pilisvörösváron, Budapest közelében lakom. Kovácsoltvas dísztárgyakat készítek az asztaltól egészen a zászlótartóig, a legkülönbözöbb célokra. Épületlakatos-munkákat is végzek, kapuk és kerítések készítését is vállalom. Emellett kisebb fémtárgyak, pl.: ajtópántok, kilincsek, kopogtatók, ÖVCSATOK (Dísztárgyak-Egyéb dísztárgyak) díszek gyártását is.Várom kereskedök, belsöépítészek, építészek jelentkezését is, akivel együttmüködhetnék! Régebbi tárgyak ÚJRAGYÁRTÁSÁT, RESTAURÁLÁSÁT IS VÁLLALOM!

Hara

Hara

Haraszti Tamás díszkovács vagyok. Családi hagyományunkat tovább görgetve, a vasszerkezeti lakatos hivatás után édesapám örökségeként, immáron 10 éve űzöm ezt a csodálatos mesterséget. A vas rideg fém, mégis a tűz segítségével lágysága is felszínre kerül.A végeredmény pedig a megszelidített vas szemet gyönyörködtető hatalma a ház körül és a háztartásban egyaránt. A minőség szolgálatában a szépség és a tartósság garanciája irányadó. A kovácsoltvas kerítések, kapuk, dísztárgyak mind-mind időtállóak, esztétikusak, figyelem felketők és az Ön otthonában is nemessé teszik az összhatást, mindezt elérhető, reális áron.

Kertbevaló

Kertbevaló

Vállakozásunk 1993 óta működik Gödöllőn, 30 kilométerre Budapesttől. Célunk, hogy Ausztria és Svájc után, most Magyarországon is ismerté tegyük az Alumínium Öntvény előnyeit. Cégünk homoköntödét üzemeltet, ahol kézi homokformázással készítjük ALUMINIUM termékeinket, amik tartós felületkezeléssel kerülnek megrendelőinkhez. Bemutatótermünkben szívesen várunk minden érdeklődőt. Tervezéssel, kivitelezéssel, gyártással kapcsolatos kérdéseivel bizalommal forduljon hozzánk bármely elérhetőségünkön, és kérje személyre szabott árajánlatunkat.

Kovácsoltvas kerítés

Kovácsoltvas kerítés

A PSacél vállalja acélszerkezetek gyártását ! A termékei közt megtalálhatóak a kovácsoltvas kerítések,úszókapu,lépcső korlátok,kerti bútorok,gyertyatartók,kemence ajtók,nyílászárókra rácsok és még sorolhatjuk. Lehetőséget biztosítanak arra is,hogy az ön egyedi elképzeléseinek tegyenek eleget. Szolgáltatásuk a különleges anyagok - alumínium,alumínium ötvözet,réz és saválló - hegesztése. További szolgáltatás a több eljárásból választható felületkezelés a termék időtállóságának növelése céljából. És a kiszállításról is gondoskodik a cég,ha kéri.

Kovácsoltvas kerítés, korlát

Kovácsoltvas kerítés, korlát

Cégünk kiváló minőségű kovácsoltvas termékek forgalmazásával, késztermékek gyártásával, valamint teljeskörű kivitelezéssel foglalkozik. Megrendelőink egyedi igényei alapján dolgozunk. Minőségi munkánkat a költségek alacsony tartásával párosítjuk! Készítünk - a teljesség igénye nélkül - kovácsoltvas kerítést, kiskaput, nagykaput, korlátot, biztonsági rácsot, ablakrácsot, kandalló rácsot. Mondja el nekünk igényét és mi megvalósítjuk. LNA Group Kft, Kistarcsa

Lángudvar - Tatár András mesterkovács (Göd, Verőce)

Lángudvar - Tatár András mesterkovács (Göd, Verőce)

Tatár András mesterkovács vagyok, immár tizenöt éve foglalkozom a szakmával. Vállalkozásom mellett a Piarista Szakképző Iskolában tanítom a fiatalabb generációknak a tradicionális díszműkovácsolás gyakorlatát. Termékeim minden alkotóelemükben szigorúan kézzel vannak kovácsolva, részükben sem tartalmaznak a piacon oly elterjedt, előre gyártott, géppel kovácsolt elemeket. Nézze meg a honlapomon a galériát, melyben ízelítőt kaphat korábbi munkáimból. Ha Ön is szeretné otthonát gazdagítani egyedi kovácsoltvas bútorokkal, díszekkel, építészeti elemekkel, megvalósítom álmait.

Hirdetés
Mángorolt zártszelvény

Mángorolt zártszelvény

Mángorolt zártszelvény, -laposvas, -négyzetvas, kovácsoltvas, rozsdamentes és hagyományos szénacélelemek (kerítés, kapu, korlát, rács, lépcső, lakberendezési tárgy, dísz) készítése, kivitelezése és forgalmazása, illetve hozott, S235-ös minőségű szálanyagok mángorlása. Közvetlenül a gyártótól, így a lehető legolcsóbban. Műhelyünk Diósdon van, de bárhova kiszállunk. Nem felejtettük el a kovácsolás ősi mesterségének csínját-bínját, de maximálisan elsajátítottuk a modern kor technológiáinak alkalmazását is. 23 évnyi tapasztalat van a birtokunkban. Tegyen próbára minket!

Metal-Point

Metal-Point

Cégünk megrendelők egyedi igényeit elégíti ki. A legmodernebb technológiával dolgozunk, pontosság, precizitás jellemzi tevékenységünket. A kézimunka, melyet megrendelőinknek ajánlunk, kreativitást és minőséget garantál. Aluminium, és rozsdamentes acél AWI hegesztése.

Művészi kovácsoltvas

Művészi kovácsoltvas

Alig akad olyan anyag, forma, eljárás az építészetben, otthontervezésben, amelyről elmondhatjuk, hogy mindenki tetszését elnyeri. A kovácsoltvas és a belőle készült tárgyak azonban közéjük tartoznak.A kovácsoltvas az ízlések felett áll. A Fucina Artistica Boranga azt tűzte ki céljául, hogy a kovácsoltvas tárgyak kultúráját egyszerre gazdagítsa és vigyázza, mégpedig a lehető legszínvonalasabb módon. A cég, vagy pontosabban szólva műhely, Olaszországban tevékenykedik, amely köztudottan bőséges példatárával szolgál a pazar látványt nyújtó kovácsoltvas remekműveknek, mindezt a különböző századokból. A Fucina Artistica Boranga éppen azért választotta módszeréül a hagyományos kézműves vasmegmunkálást, hogy ezekhez az alkotásokhoz méltó tárgyak kerüljenek ki műhelyéből, alkalmazkodva a modern építészet követelményeihez. A hagyományos gyártási technológiával készített és a modern, hidegen hajlított-formázott, kovácsoltvas jellegű, olcsón forgalmazott termékek között legalább akkora a különbség, mint egy Botticelli-mű és reprodukciói között. A korszerű technológia a sorozatgyártásra szakosodott, ennek következtében az így gyártott tárgyak lehetnek ugyan olcsók, mégis örökké csak sorozatgyártmányok maradnak - nélkülözik az eredetiséget és a hagyományt egyaránt.

Rási László Díszműkovács

Rási László Díszműkovács

Rási László vagyok, a Dunakanyar egyik legszebb településén, Verőcén élek családommal. Itt dolgozom a szülői háznál épített műhelyemben. A kovácsmesterséget a Gödi Piarista Szakmunkásképző Iskolában tanultam ki. Nyolc éve önállóan dolgozom. Szeretem az olyan munkákat, ahol a megrendelő egyedi elképzelésének megvalósításához valódi szakma-ismeretre, alkotókészségre van szükség és a kivitelezés során a díszműkovácsolást a mesterség eredeti értelmében alkalmazhatom. Ez azt jelenti, hogy a vasat tűzön munkálom meg vagy magam formálom hidegen és a hegesztés mellett a hagyományos kötésmódokat is alkalmazom. Ettől lesz az eredmény igazán egyedi és kézimunka. Az ilyen megrendelések valóságos kihívást jelentenek a számomra, de örömmel csinálom meg az inkább ipari kivitelezést igénylő szerkezetlakatos munkákat is.

Sze-Ferro Kft Göd

Sze-Ferro Kft Göd

Kovácsoltvas kapuk, és kovácsoltvas kerítések, ez az első, amire felfigyelnek a járókelők, vendégek és ami a tulajdonosok mindennapi használatában van. Mikor új házat építünk,vagy a régit újítjuk fel, az összhang megteremtésében fontos szerepe van a fémből készült elemeknek pl: kovácsoltvas kapu,kovácsoltvas kerítés,kovácsoltvas korlát. Kovácsoltvas jellegűtől a hagyományosig valóra váltjuk elképzeléseit. Remélhetőleg Önt is hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük. Kerítésünk lehet többféle anyagból, de általában a legjobban megmunkálható és kivitelezhető a fémből készült kerítés.

Tuti menü