Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kovácsoltvas - Somogy és Veszprém megye képes leírás - Kovácsoltvas.tlap.hu
részletek »

Kovácsoltvas - Somogy és Veszprém megye - Kovácsoltvas.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kovacsoltvas.tlap.hu » Kovácsoltvas - Somogy és Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kapos Kapu

Kapos Kapu

Vállalkozásunkban ma már több, jól képzett lakatos készíti el a megtervezett kapukat, kerítéseket, divatos, formatervezett lakberendezési tárgyakat. A műhelymunkák során a fejlett technológiák alkalmazása mellett, megőriztük a régi kovácsolt technikákat is. Az egyedi megmunkáláson és formákon túl olasz katalógusból, választható elemekből számtalan formát, motívumot létre tudunk hozni. Az előállított termékeket jól megtervezett, minőségi pórszort felületkezeléssel vagy antikolással készítjük. Ajándéktárgy választékunkban a kovácsoltvasat gyertyaöntők, keramikusok munkáival ötvözzük, igény esetén kis bútorokat is készítünk.

Kohus László kovácsmester

Kohus László kovácsmester

Kohus László kovácsmester egy csendes Balaton-felvidéki faluban Szápáron él, műhelye a falu nevezetessége. Iskolák, belföldi és külföldi turisták gyakran látogatják. Népszerűek mesterség-bemutatói, melynek során a látogató hiteles képet kap az egykor volt kovácsmesterek munkájáról.

Rendhagyó Kovácsoltvas

Rendhagyó Kovácsoltvas

Kedvelem a rendhagyó, saját tervezésű munkákat hagyományosan tüzi kovácsolással, de szívesen készítek hagyományos, a tisztelt megrendelő által kért munkákat. Végzettségem gépészmérnök, de mindig érdekelt a kézművesség és ezért 1996 óta ezzel foglalkozom és örömöm lelem benne, ugyanúgy, mint ügyfeleim.

Sziro

Sziro

A cég 1981-ben alakult családi vállalkozásban. Tevékenységünket autókarosszéria elemel gyártásával, forgalmazásával kezdtük. Alkalmazottaink száma 5 fővel indult. Nyereségünk egy részét visszaforgattuk a vállalkozásba, így sikerült új üzemcsarnokot építenünk. Időközben folyamatosan bővítettük a tevékenységi körünket. 2002 -ben a forgácsolási tevékenységre megszereztük az ISO 9001. 2001 Minőségbiztosítási tanúsítást.

Tuti menü