Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kovácsoltvas - Győr-Moson-Sopron megye képes leírás - Kovácsoltvas.tlap.hu
részletek »

Kovácsoltvas - Győr-Moson-Sopron megye - Kovácsoltvas.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kovacsoltvas.tlap.hu » Kovácsoltvas - Győr-Moson-Sopron megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Arrabona Kovács Kft

Arrabona Kovács Kft

Cégünk 2003-ban alakult 2 fővel, egy kis garázsban. Folyamatos kapcsolat kiépítésünk és szerkezeti felépítésünknek köszönhetően rohamos léptekkel terjeszkedett vállalkozásunk. Melyet referencia munkáink híven tükröznek a gyors és pontos kivitelezésnek köszönhetően. Ma már gépeinknek és szaktudásunknak köszönhetően minden szakterületen készséggel állunk rendelkezésükre. Az elkövetkezendő időre, fő célkitűzéseink, hogy eddigi színvonalunkat tovább emeljük, teljesebb körű szolgáltatást adjunk. Partnereink és megrendelőink körét szeretnénk erőteljesen növelni ezért a jövőben is a minőség, lehet az egyedüli célunk minden kezünkből kiadott munkánk esetében. Cégünk kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozik.

Cobra 2002 Kft.

Cobra 2002 Kft.

A Cobra 2002 Kft egy 1998 óta működő cég, mely sok éves szakmai múltjára és ügyfélközpontú munkavégzésére támaszkodva emelkedett ki más hasonló vállalkozások közül. Elsősorban a rozsdamentes anyagok feldolgozása a fő tevékenysége, de rozsdamentes korlátok, utcai bútorok, kapuk és zárak gyártásával és beépítésével, illetve cső- és idomhajlítással is foglalkozik. Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és árainkról! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne hozzánk, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma tapasztalt kollégáinktól, akik segítenek megvalósítani igényeit!

Csigó

Csigó

Cégünk zár, lakat, vasalat, vegyesiparcikk nagykereskedéssel foglalkozik. A Csigó Kft. 1995-ben alakult családi vállalkozásként, kezdetben kizárólag zár-lakat nagykereskedelmi profillal. A cégalapítást megelőzően az alapító tulajdonosok 1992-től magánvállalkozásként végezték ugyanezen tevékenységüket, kezdetben a családi házban kialakított kis raktárhelyiségekben. A Kft. alapítás után, a forgalom bővülésével a vállalkozás 1997-ben új telephelyre költözött, mely négy év folyamatos növekedés után szűknek bizonyult, ezért egy nagyobb telephely építése vette kezdetét. A Csigó Kft. 2001-ben költözött a jelenlegi telephelyére, mely egy kb. 8000 négyzetméteres telken felépített, megközelítőleg 1000 négyzetméteres raktárból, illetve bemutató üzletből áll. Az időközben több mint 6000 árucikket felvonultató termékválaszték között megtalálható a hazai kis és nagy gyártók szinte teljes palettája mellett több neves Európai, illetve Világcég számos terméke is.

Fűzfa

Fűzfa

A régi korokhoz hasonlóan napjainkban is egyre elterjedtebb a kovácsoltvas alkalmazása és használata. Érdemes végiggondolni, hogy a vas kovácsolása mit jelentett a középkorban és az azt követő századokban, mit az acél korában, és mit napjainkban. Ma korszerű gépek állnak rendelkezésre az izzó vasból különböző formákat, íveket, mintákat kialakítani. A vasból készült kerítések, korlátok, berendezési tárgyak mind formailag, mind pedig minőségében és kivitelezésében is különbözőek. A laikus számára is egyből feltűnik egy tűzben formált vasból és egy hajlított fémből készült kerítés, bútor közti különbség. Az esztétikum mellett fontos az időtállóság is, ami anyagának kezelési technikájától is nagymértékben függ.

Lendvai Művek

Lendvai Művek

A mai modern építkezésnél újra divatba jött a díszkovácsolás. Múltat idéző harmóniájával szépen illeszkedik új és felújított házaknál. A ház fontos része az udvar, ahol kerti bútorok díszítik az udvarokat. Családi házak nélkülözhetetlen része a kerítés. Azért, hogy otthonát széppé varázsoljuk, keressen fel bennünket!

Tuti menü