Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kovácsoltvas - Fejér megye képes leírás - Kovácsoltvas.tlap.hu
részletek »

Kovácsoltvas - Fejér megye - Kovácsoltvas.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kovacsoltvas.tlap.hu » Kovácsoltvas - Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bejáró Center

Bejáró Center

A Bejáró-Center Bt. 2007-ben alakult, Dunaújváros közelében, Kulcson. Elődje több éves szakmai múltra tekint vissza. A cégünk fő profilja a kovácsoltvas kerítések és a lakatosmunkák teljes körű feldolgozása, valamint az általunk forgalmazott Nice kapuautomatikák, Hörmann, és Rewlex garázskapuk forgalmazása és bepítése. Megrendelőink rendelkezésére állunk az előkészítéstől, a kivitelezésen keresztül, kiszállításon át a beépítésig. A teljes gyártási folyamatot vállaljuk.

Kandalló és Kovácsoltvas

Kandalló és Kovácsoltvas

A Fehérvár Kandalló Kft. l996 óta foglalkozik kandallók építésével, 2000. év óta a Fehérvár Kandalló szalonban pedig a kandallók tűzterek, kerti grillek, cserépkályhák forgalmazásával is. Cégünk bővítette tevékenységét kovácsoltvas bútorok, kerítések és kiegészítők forgalmazásával is. Szalonunkban konkrét lakberendezési kiegészítők is megtalálhatók, mint például: - Üvegmozaikok fürdőszobák, medencék burkolásához; - Kandalló tisztító szettek, kiegészítők; - Kovácsoltvas korlát díszítőelemek. - Vízfűtéses tűzterek.

Kovács műhely

Kovács műhely

Kovács műhelyünkben különféle szabadon alakított kovácsolt termékeket gyártunk az MSZ 5744 vagy DIN 7527 szabvány szerinti mérettűrésnek megfelelően.b A kovácsolt munkadarabokat igény szerint nyers kivitelben vagy nagyolva, ultrahangos vizsgálattal adjuk át megrendelőinknek.

Vasmester

Vasmester

Cégünk 1985-ben alakult, fő tevékenysége az ipari kapuk és kerítések készítése volt. Mai formájában 1998 óta működik és fő tevékenységünk a kovácsoltvas termékek gyártása lett. Termékeink skálája igen széles, a legapróbb lakberendezési tárgyaktól egészen a kerítésekig. Az igényeknek megfelelően lehetőség van a korhű kézi és a modernebb változatú gépi gyártásnak is. A készterméket a korrodálás ellen lehetőség szerint tűzihorganyzással védjük, színtartósságát porfestéssel garantáljuk.Vagyonvédelmi és kényelmi szempontok miatt a kapuk automatizálása javasolt. Minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelő elképzeléseinek maximális megvalósítására, ebben kiválóan képzett kollégáink vannak segítségünkre. Mára büszkén állíthatjuk, hogy a minőségi és precíz munkánk eredményeként szinte minden egyedi megrendelésnek eleget tudunk tenni! Megrendelőink műhelyünkben található mintadarabok és referenciamunkáink fotóalbumából kiválaszthatják az elképzelésüknek leginkább megfelelőt!

Tuti menü