Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kovácsoltvas - Borsod-Abaúj-Zemplén megye képes leírás - Kovácsoltvas.tlap.hu
részletek »

Kovácsoltvas - Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Kovácsoltvas.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kovacsoltvas.tlap.hu » Kovácsoltvas - Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Keresés
Találatok száma - 3 db
Csordás Fence Design

Csordás Fence Design

Csordás Fence Design Cégünk kovácsoltvas kerítések, kapuk, korlátok, kültéri és beltéri bútorok (kovácsoltvas ágyak, asztalok, székek, padok) tervezésével és kivitelezésével foglalkozik az ország egész területén. Ezen kívül megtalálható még a profilunkban a különböző nyílászárókra szerelt biztonsági rácsok is.

Kovácsoltvas-Bakos

Kovácsoltvas-Bakos

Bakos László egyéni vállalkozó vagyok. Vállalkozásom kovácsoltvas kapuk, kerítések, korlátok gyártásával foglalkozik. Gyártunk még kovácsoltvas rácsokat, előtetők, kül- és beltéri bútorokat, lámpákat, kandelábereket, kiegészítőket. Német katalógusból vagy az Ön elképzelései alapján egyedi kovácsoltvas termékeket is készítünk, illetve saját katalógusomból is nagy választék áll a megrendelők rendelkezésére. Termékeinket melegen, az anyagot kézzel megmunkálva készítjük. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk. Igyekszünk a legkedvezőbb árat és kiváló minőséget biztosítani ügyfeleink számára

Mapex Trade

Mapex Trade

Cégünk kovácsoltvas (kerítések, korlátok, ágy, asztal, szék, fogas, kültéri és beltéri lámpák, tükrök...) termékek kivitelezésével, gyártásával és kovácsoltvas elemek árusításával is foglalkozik. A gyártás meglévő minta alapján, egyedi terv alapján vagy a referencia képek alapján (akár kisebb-nagyobb változtatásokkal) készíthető el.

Tuti menü