Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kovácsoltvas linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kovácsoltvas képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kovacsoltvas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
(Kovácsoltvas)Ágyak ásza

(Kovácsoltvas)Ágyak ásza

A stílus maga az ember, szokták mondani. A tengert, a napfényt, a déli emberek vendég és családszeretetét, az életigenlést, amit ez a buja, rendkívül sokszínű térség minden porcikája áraszt. Ezer emlék férkőzik lelkünkbe a mediterrán szót hallva. A délies hangulathoz életérzés párosul, melyet megvalósítani igazi feladat. Bízzon lakatos mesterünk szakértelmünkben és engedje, hogy kovácsoltvas ágyainkkal igazi mediterrán hangulatot csempésszük otthonába.

A kovácsoltvas

A kovácsoltvas

Nemcsak napjainkban divatosak a kovácsoltvas termékek. Így volt ez már sok száz évvel ezelőtt is, mióta a kovácsmesterek megtanulták a vas megmunkálását. A kovácsoltvas úgy készül, hogy a vasat illetve fémet igen magas hőmérsékletre hevítik (vörös izzásig). Ekkor megpuhul a vas és könnyebb lesz annak a formázása. A kovácsmesterek az évszázadok alatt egyre precízebb és pontosabb eljárásokkal és eszközökkel készítették és még ma is készítik a kovácsoltvas korlátokat, kerítéseket, kapukat.

A kovácsoltvas dicsérete

A kovácsoltvas dicsérete

A fémművesség az iparművészet egyik ága. Fejlődése jól nyomon követhető, az emberiség történetével megegyező, vele majdnem egyidős, napjainkban ismét reneszánszát élő mesterség. Meghatározó szerepét egyértelműen bizonyítja, hogy egyes történelmi időket a jellemző fémekről neveztek el (bronzkor, vaskor). Az ókori népeknél szintén a legfontosabb mesterségek közé tartozott a fém alakítása. A görög mitológiában Prométheusz lopta el a tüzet az emberiség számára, amelyért aztán szigorúan büntette őt Zeusz, hiszen élete hátralévő részét a Kaukázusban leláncolva kellett töltenie, ahol egy sas szaggatta minden éjjel újra kinövő máját.

A kovácsoltvas mestere

A kovácsoltvas mestere

A kovácsoltvas újra reneszánszát éli. A kovácsoltvas kapu, kerítés és korlát a mediterrán és tradicionális otthon kedvelt eleme, amelyet kiegészíthetünk kovácsoltvas kerti bútorral, kovácsoltvas kültéri lámpával. Egy kovácsoltvas gyertyatartó, kép- vagy tükörkeret a lakásunk díszévé válhat. Hálószobánkba a kovácsoltvas ágykeret autentikus mediterrán hangulatot kölcsönöz. Ugyanakkora biztonságra való törekvés keretében a házunkat a bejárati ajtóra és az ablakokra szerelt kovácsoltvas ráccsal védhetjük az illetéktelenektől.

A tűzi kovácsolás bűvölete

A tűzi kovácsolás bűvölete

Elég szokatlan, hogy egy fiatalember életcéljaként, mondhatni hivatásaként a díszkovácsolás már-már kiveszőben lévő szakmáját választja. Kovács Márkot már a kezdetek idején elbűvölte, hogy az acélt - ezt a szívós, és kemény anyagot a tűzben felhevítve - a saját elképzelése szerint alakíthatja bármilyen formára. Fárasztó, kemény munkával járó, zajos, ám szép mesterség. S ha igényes kreativitással párosult a szaktudás, akkor valóban öröm a munka, és a siker is a művelője mellé szegődik.

Abinet Ajándék Webshop

Abinet Ajándék Webshop

Ajándékzug webáruházunkban ajándék termékeket rendelhetnek a kedves vásárlók. A csomagot házhoz szállíttatjuk, így maximális kényelemmel vásárolhatnak tőlünk. Termékpalettánkon számos ajándéktárgy, kovácsolt vas termékek és nagyon sok lakásfelszerelés is megtalálható. Legyen szülinap, névnap, karácsony, valentin nap, ballagás, anyák napja, nőnap, esküvő, vagy csak magadat szeretnéd megajándékozni, nálunk biztosan megtalálod megfelelőt! Több, mint 10.000 termék közül választhatsz!

Ábrahám Lajos Aranykoszorús díszkovács mester

Ábrahám Lajos Aranykoszorús díszkovács mester

Egyedi, kézzel készített kovácsoltvas termékek, legyen az egy hatalmas kapu, vagy egy gyönyörűen megmunkált korlát, mi elkészítjük. Termékeink között megtalálhatóak a kisebb kovácsoltvas tárgyak is pl.: gyertyatartók, hőmérők, lámpák, virágtartók, bortartók. Igény szerint készítünk kapukat, kerítéseket, korlátok, ablakrácsokat is.

Alarm & Automatic System

Alarm & Automatic System

Cégünk közel 10 éves szakmai tapasztalattal, minőségi alapanyagokból, komplett megoldásokat kínál, korrekt árakon, gyors és precíz kivitelezéssel, hosszú garanciákkal. Reméljük, itt mindent megtalál, amire szüksége van. Látogasson el bemutató termünkbe is, ahol szinte minden általunk kínált terméket működés közben is megtekinthet és kipróbálhat.

Alex Bútor

Alex Bútor

Az Alex Fémbútor Kft teljesen hazai, családi tulajdonú gyártó cég, melyet 1991-ben alapítottak. Azóta, a folyamatos fejlesztés eredményeként a hazai fémbútorgyártás egyik zászlóshajójává váltunk, a mintegy 170 dolgozóval, és a majd' 2 Mrd Ft éves forgalommal.

Hirdetés
Arrabona Kovács Kft

Arrabona Kovács Kft

Cégünk 2003-ban alakult 2 fővel, egy kis garázsban. Folyamatos kapcsolat kiépítésünk és szerkezeti felépítésünknek köszönhetően rohamos léptekkel terjeszkedett vállalkozásunk. Melyet referencia munkáink híven tükröznek a gyors és pontos kivitelezésnek köszönhetően. Ma már gépeinknek és szaktudásunknak köszönhetően minden szakterületen készséggel állunk rendelkezésükre. Az elkövetkezendő időre, fő célkitűzéseink, hogy eddigi színvonalunkat tovább emeljük, teljesebb körű szolgáltatást adjunk. Partnereink és megrendelőink körét szeretnénk erőteljesen növelni ezért a jövőben is a minőség, lehet az egyedüli célunk minden kezünkből kiadott munkánk esetében. Cégünk kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozik.

Art Sahinler

Art Sahinler

Cégünk kovácsoltvas termékek gyártásával kezdte működését. A vásárlók igényeinek növekedésével vállalkozásunkat átformáltuk és a 2005-ös évtől a Sahinler Company kovácsoltvas elemeket gyártó cég kizárólagos forgalmazója lettünk. Törökországban gyártás 10000 m2-en történik, így a termékek folyamatos utánpótlása biztosított. Az általunk forgalmazott elemek az európai, illetve a hazai piacon kimagasló minőségben és árfekvésben állnak vásárlóink rendelkezésére. A Sahinler elemekből rendkívül változatos korlátok, kapuk, kerítések készíthetők. Cégünk kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozik. A 2006-os esztendőben megkezdtük egy országos viszonteladói hálózat kiépítését, melyhez viszonteladó partnereket keresünk!

Artrium

Artrium

Cégünk 2001. elején alakult fémtermékek gyártójaként. Az idő teltével olyan nagy igény mutatkozott termékeink iránt, hogy 2002. végén saját üzletet nyitottunk néven. Üzletünk fő profilja a kovácsoltvas és melegen hajlított egyedi fém termékek tervezése és gyártása, mint kerítés, korlát, kapu, bútor, lakberendezési, kiegészítők ( karnis, lámpa, falikar, polc, előszobafal, asztal, szék, ágy, kandalló szett, szikrafogó...), valamint szekcionált garázskapu forgalmazás. Iparművész által tervezett egyedi termékek gyártása mellett, tevékenységi körünket kibővítettük belsőépítészetre és lakberendezésre is. Nemcsak neves olasz és spanyol cégek korszerű, magas színvonalú termékeit forgalmazunk ( Tecra-, Elesgo laminált padló, Saicis, Hi-Tech, Coem, Fioranese olasz fal- és padlóburkolat, Mathios Stone, Pietra Kaikos exclusive kőburkolat, Vox, G.m.italy bútor, Palazetti olasz kandalló, Alanda spanyol kerámia...), de a belső és külső kivitelezési munkálatokat is, jól felkészült kiváló szakember-gárdáink végzik.

Barkácsonline - Kaputechnika

Barkácsonline - Kaputechnika

2006. február 12-én cégünk kibővítve megnyitotta Barkács-és Mezőgazdasági Szaküzletét.A termékkörünk folyamatosan bővül, ügyfeleink igényei szerint. Legutóbb a Kaputechnika témakörben tolókapu, nyitómotor, távirányító, és egyéb alkatrészek kínálatával bővítettük az árukészletünket.

Bejárati kapuk

Bejárati kapuk

Ha még bizonytalan, hogy milyen kapu, beléptető rendszer, vagy egyéb nyílászáró megoldás lenne megfelelő az ingatlanához, mi segítünk Önnek. Bejárati kapuk utcafrontra, lakóházak, parkok, ipari létesítmények számára, akár speciális védelemmel is. A bejaratikapu.hu igyekszik mindenki igényét kielégíteni, hogy bármilyen lakóház, iparterület vagy egyéb ingatlan stílusához megtalálják a legmegfelelőbb kaput. Előfordul azonban, hogy kínálatunk mégsem tartalmaz olyan kaput, amilyet megrendelőnk megálmodott, vagy az igényei nagyon speciálisak. Ebben az esetben honlapunkon kérhet speciális árajánlatot is.

Bejáró Center

Bejáró Center

A Bejáró-Center Bt. 2007-ben alakult, Dunaújváros közelében, Kulcson. Elődje több éves szakmai múltra tekint vissza. A cégünk fő profilja a kovácsoltvas kerítések és a lakatosmunkák teljes körű feldolgozása, valamint az általunk forgalmazott Nice kapuautomatikák, Hörmann, és Rewlex garázskapuk forgalmazása és bepítése. Megrendelőink rendelkezésére állunk az előkészítéstől, a kivitelezésen keresztül, kiszállításon át a beépítésig. A teljes gyártási folyamatot vállaljuk.

BS és TSA

BS és TSA

A cég 1991-ben alakult, a kezdetektől azonos tulajodonosokkal Elsősorban épület és díszműlakatos munkákra szakosodtunk, de gyártunk acélszerkezeteket, és jelentős mértékben kovácsolt termékeket is. Bemutatótermünkben többféle mintából lehet választani, de vállaljuk egyedi tervek kivitelezését is.

Cobra 2002 Kft.

Cobra 2002 Kft.

A Cobra 2002 Kft egy 1998 óta működő cég, mely sok éves szakmai múltjára és ügyfélközpontú munkavégzésére támaszkodva emelkedett ki más hasonló vállalkozások közül. Elsősorban a rozsdamentes anyagok feldolgozása a fő tevékenysége, de rozsdamentes korlátok, utcai bútorok, kapuk és zárak gyártásával és beépítésével, illetve cső- és idomhajlítással is foglalkozik. Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és árainkról! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne hozzánk, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma tapasztalt kollégáinktól, akik segítenek megvalósítani igényeit!

Tuti menü