Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest képes leírás - Kovácsoltvas.tlap.hu
részletek »

Budapest - Kovácsoltvas.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kovacsoltvas.tlap.hu » Budapest
Keresés
Találatok száma - 31 db
A kovácsoltvas mestere

A kovácsoltvas mestere

A kovácsoltvas újra reneszánszát éli. A kovácsoltvas kapu, kerítés és korlát a mediterrán és tradicionális otthon kedvelt eleme, amelyet kiegészíthetünk kovácsoltvas kerti bútorral, kovácsoltvas kültéri lámpával. Egy kovácsoltvas gyertyatartó, kép- vagy tükörkeret a lakásunk díszévé válhat. Hálószobánkba a kovácsoltvas ágykeret autentikus mediterrán hangulatot kölcsönöz. Ugyanakkora biztonságra való törekvés keretében a házunkat a bejárati ajtóra és az ablakokra szerelt kovácsoltvas ráccsal védhetjük az illetéktelenektől.

Art Sahinler

Art Sahinler

Cégünk kovácsoltvas termékek gyártásával kezdte működését. A vásárlók igényeinek növekedésével vállalkozásunkat átformáltuk és a 2005-ös évtől a Sahinler Company kovácsoltvas elemeket gyártó cég kizárólagos forgalmazója lettünk. Törökországban gyártás 10000 m2-en történik, így a termékek folyamatos utánpótlása biztosított. Az általunk forgalmazott elemek az európai, illetve a hazai piacon kimagasló minőségben és árfekvésben állnak vásárlóink rendelkezésére. A Sahinler elemekből rendkívül változatos korlátok, kapuk, kerítések készíthetők. Cégünk kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozik. A 2006-os esztendőben megkezdtük egy országos viszonteladói hálózat kiépítését, melyhez viszonteladó partnereket keresünk!

Artrium

Artrium

Cégünk 2001. elején alakult fémtermékek gyártójaként. Az idő teltével olyan nagy igény mutatkozott termékeink iránt, hogy 2002. végén saját üzletet nyitottunk néven. Üzletünk fő profilja a kovácsoltvas és melegen hajlított egyedi fém termékek tervezése és gyártása, mint kerítés, korlát, kapu, bútor, lakberendezési, kiegészítők ( karnis, lámpa, falikar, polc, előszobafal, asztal, szék, ágy, kandalló szett, szikrafogó...), valamint szekcionált garázskapu forgalmazás. Iparművész által tervezett egyedi termékek gyártása mellett, tevékenységi körünket kibővítettük belsőépítészetre és lakberendezésre is. Nemcsak neves olasz és spanyol cégek korszerű, magas színvonalú termékeit forgalmazunk ( Tecra-, Elesgo laminált padló, Saicis, Hi-Tech, Coem, Fioranese olasz fal- és padlóburkolat, Mathios Stone, Pietra Kaikos exclusive kőburkolat, Vox, G.m.italy bútor, Palazetti olasz kandalló, Alanda spanyol kerámia...), de a belső és külső kivitelezési munkálatokat is, jól felkészült kiváló szakember-gárdáink végzik.

BS és TSA

BS és TSA

A cég 1991-ben alakult, a kezdetektől azonos tulajodonosokkal Elsősorban épület és díszműlakatos munkákra szakosodtunk, de gyártunk acélszerkezeteket, és jelentős mértékben kovácsolt termékeket is. Bemutatótermünkben többféle mintából lehet választani, de vállaljuk egyedi tervek kivitelezését is.

Deni

Deni

A nyolcvanas évek elején egy mellékfoglalkozású iparral kezdődött cégünk pályafutása, ami pár év múlva főállásúvá nőtte ki magát, hála az akkor meglévő építési kedvnek. Megrendeléseink döntő hányadát a lakossági lakásépítéseknél készítendő épületlakatos szerkezetek tették ki. Technológiánk az akkori igényeknek megfelelő, egy- két külföldről behozott ötlettel feljavított un. típusszerkezetek kivitelezésére volt alkalmas. A rendszerváltás idején támogatott társas vállalkozási formákat kihasználva megalapítottuk a családi vállalkozásunkat, a De-Ni Bt.-t. Kapacitásunkat egyre inkább az un. közületi megrendelők kötötték le, Fejlődésünket mutatta, hogy új műhelyépületben folytattuk a termelést, és a technológiát is fejlesztettük. 1994-ben hosszútávú megfontolásból úgy döntöttünk, hogy a társaságot Kft.-vé alakítjuk. Fő tevékenységi körünk továbbra is a fémszerkezetek gyártása, amely szolgáltató jellegű, egyedi igények kielégítésére szakosodott. Fővállalkozásban más járulékos szakipari munkák komplex kivitelezését is vállaljuk.

Díszműkovácsolás

Díszműkovácsolás

Jancsó Gergely vagyok, 1978-ban születtem. A kovácsmesterség többgenerációs szakma a családomban, édesapám műhelyében ejtett ámulatba először a tűz ereje, és ott kezdtem el ezzel kisgyerekként játszani. Ajándéktárgyakat, csecsebecséket készítettem szüleimnek, ismerőseimnek, és akkor szerettem bele a fémek alakításának művészetébe. Az inaséveim alatt Takács Zoltán mester úrnál dolgoztam pl. Szász Endre kovácsoltvas kapuján, a Sir Lancelot lovagi étterem berendezési tárgyain, majd a lópatkolással ismerkedtem meg az állatorvosi egyetemen a gyógypatkoló kovácsmester Antalicz Ferencnél. 15 évesen már saját műhelyt indítottam Pilisborosjenőn, ahol saját munkáim is voltak. Mivel lovakat is tartottunk, így később nagy gyakorlatra tettem szert a lovak mozgását javító terápiás gyógypatkolásban és az ügető- és galopp-pályán a versenylovak speciális patkolásában. Kezdő munkáim sütőkészletek, szőlőfuttatók, kapuk, kerítések voltak, majd csigalépcsők, épületrestaurálások, komplett fémszerkezeti restaurálások következtek.

Eleven Mester Kovács Kft.

Eleven Mester Kovács Kft.

Ha új kovácsoltvas kerítés, kapu vagy rozsdamentes korlát készíttetésén gondolkodik könnyen parkolópályán találhatja magát, ezen segítünk mi. Válassza cégünket, az Eleven Mester Kovács Kft.-t, hogy legütősebb megoldást kaphassa. Oldalainkon azokat a fontos információkat foglaltuk csokorba, melyeknek az áttekintése és felhasználása segít abba, hogy a legprofibb kovácsoltvas megoldásokat válassza. Jó döntését kimeríthetetlen referencia bázissal, és minden esetben ingyenes (és kötelezettségmentes) felméréssel, szaktanácsadással is segítjük az ország bármely pontján, így nem érdemes hezitálnia, hiszen ezzel csak nyerhet!

Fémmíves

Fémmíves

A XXI. században az üzletek, irodák és egyéb létesítmények korszerű, elegáns megjelenésének és hatékony védelmének egyidejű biztosítása alapvető követelménnyé vált hazánkban is. A Fémmíves Kft. másfél évtizedes tapasztalatával, saját fejlesztésű termékeivel, ill. a legkorszerűbb anyagok és technológiák alkalmazásával megfelel a kor kihívásainak. Társaságunk építészetet ill. belsőépítészetet képviselő tevékenységi területéhez tartozik alumínium nyílászárók, lépcsők, előtetők, korlátok egyéni igények alapján történő tervezése, kivitelezése is. Megrendelőink számára esztétikus és kreatív megoldásokat biztosítunk a védőrácsoktól a portálokon át a lépcsőkorlátokig.

Holecz Korlát

Holecz Korlát

A cég 1982-ben lett alapítva. Tevékenységünk az épület és díszműlakatos munkák széles kínálatát vonultatja fel. A közel 30 éves hagyományokkal rendelkező magánvállalkozás kerítések; kapuk; lépcsők; korlátok; biztonsági rácsok; portálok; télikertek; előtetők valamint még számos, a szakmához kapcsolódó termékek gyártását, beépítését vállalja. Korszerű technológiák felhasználása mellett hagyományos kivitelezéssel, mint pl.: kézi (tűzi) kovácsolással készülnek az egyedi tervezésű díszműelemek. A nagyszámú magánmegrendelők, valamint neves közületek számára végzett munkák, tanuskodnak róla, hogy vállalkozásunkat a hatékonyság, minőség, rugalmasság és igényesség jellemzi.

Hirdetés
Józsa István kovács

Józsa István kovács

Örülök hogy az én honlapomat választotta, mert rengeteg lap van, mely úgynevezett "kovácsolt jellegű" vasakat kínál, de az nem kovácsoltvas. Műhelyemben kézzel kovácsolt vasat készítünk, általában megrendelésre, kérésre megtervezve, vagy a megrendelő tervei alapján. 1974-től készítünk művészi kovácsoltvasat, ha megtekinti a honlapot, látni fogja a sokszínűséget, a sokféle stílust, hiszen a megrendelő izlése szerint dolgozunk. Vasból akármit meg tudunk csinálni, és meg is csinálunk. Ha tetszenek a kovácsoltvas tárgyaim, kérem keressen.

Kovácsolt-vas

Kovácsolt-vas

Cégünk fő tevékenysége a vasipari lakatos munkák, termék gyártás kivitelezés, helyszíni beszerelés a vevők igényei szerint. Tolókapukat és kétszárnyú nyílókapukat gyártunk és szerelünk kovácsoltvasból zártszelvény- és kovácsoltvas kombinációiból, valamint öntöttvas díszek felhasználásával. Természetesen igény szerint legyártunk külső és belső korlátokat, valamint kerítésbetéteket is modern, mediterrán, kovácsoltvas díszítéssel vagy minimál design-nal. A kapuk és kerítésbetétek tetejét kovácsolt vagy öntöttvas csúcsdíszek nagy választékával díszíthetjük.

Kovácsoltvas Áruház - Arteferro Hungária Kft.

Kovácsoltvas Áruház - Arteferro Hungária Kft.

Kovácsoltvas elemek és szálanyagok forgalmazásával foglalkozunk. Több száz terméket tartunk raktáron, amelyek kovácsoltvas kerítések, kapuk, korlátok és egyéb lakberendezési tárgyak készítéséhez használhatóak fel. Ezenkívül rozsdamentes korlátok készítéséhez is forgalmazunk elemeket. Az oldalon megtalálhatóak katalógusaink és van lehetőség online vásárlásra is webáruházunkból.

Lakatos munkák

Lakatos munkák

A biztonsági rács elsősorban mechanikusan véd a behatolók ellen, főként, ha az kovácsolt vas, mely szakszerű lakatos munka eredménye, és szinte eltávolíthatatlan.A gyártásokat jól felszerelt műhelyünkben végezzük, korszerű technológiák és gépek alkalmazásával , hogy munkáinkat a legjobb minőségben készíthessük és a helyszíni szerelés okozta kellemetlenségeket a minimálisra csökkentsük.

Lakatosmester

Lakatosmester

Műemlék épületek felújítása kapcsán felmerülő kovácsoltvas korlátok, kapuk, épülettartozékok felújítása, javítása az eredetivel azonos kialakításban és minőségben. Vállalkozásunk közel 30 éves szakmai tapasztalattal áll megrendelőink szolgálatában, lakatosipari, szerkezetlakatosi munkálatok végzésében. Vállaljuk egyedi megrendelések és sorozatgyártásra vonatkozó igények teljesítését, magánszemélyek, vállalkozások és közületek részére egyaránt.

Luxart Metal

Luxart Metal

A céget Csanádi György iparművész családi vállalkozásként indította, annak minden hagyományával: tervezés, szaktanácsadás, gondos anyagkiválasztás, egyéni ízlésre szabott megoldások, mérnökök és szakemberek vezetésével kialakított technikai megoldások és korszerű számítástechnika.Mindezek tették ismertté cégünket, nemcsak az építtetők, de neves építészek körében is. Ezeket szem előtt tartva jutottunk el nemzetközi színvonalú korlátrendszerek egyedi gyártóinak élére.A lépcsőkkel szembeni megnövekedett igények új technikai eljárásokat hívtak életre a korlátok terén is. Az egyes részek összekapcsolódását lehetőség szerint láthatatlan, illesztett kötésekkel oldjuk meg, így az egymáshoz kapcsolódó alkatrészek simán, szinte szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Az igényes korlátgyártáshoz cégünk kizárólag minőségi alapanyagokat használ.Az alapanyagok kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy a korlát milyen környezetbe kerül.

Mesterkovács

Mesterkovács

Tervezés: az időpontegyeztetetést követően megtervezzük Önnek a kívánt terméket, ha lehetőség van rá (pl. kerítés esetén) elkészítünk egy mintadarabot is. Igény esetén horganyzást és szinterezést is vállalunk. Az elkészített terméket a helyszínen beszereljük. Áraink tartalmazzák a beszereléssel járó szakmunkákat is (burkolat javítás, köfaragás, festés, stb..). Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a környezetet megóvjuk, a beépítéssel járó kellemetlenségeket' minimalizáljuk. Munkák végeztével a beépítéssel járó törmelékek elszállításáról gondoskodunk, a munkaterületet kitakarítjuk. Az Ön által vásárolt termék szerkezetére ill. a beszerelésre 15 év garanciát vállalunk.

Napkirály

Napkirály

Vállalkozásunk eredete a 70-es évekre tekint vissza, amikor is a kovácsoltvasnak egészen mást tulajdonítottak. Napjainkban már jól megtervezett, modern eljárással minőségi felületkezeléssel, és antikolással készítjük el termékeinket. A műhelymunkák során fejlett technikai kivitelezés mellett szívesen alkalmazzuk a régi, klasszikus kovácsolás technikáját is. Még kisgyermekként ragadott magával a lakatosműhely illata, a kovácsolás csilingelő zenéje, majd 12 év szakmai gyakorlata és tapasztalata segít ma is a lakberendezési terveim megvalósításában. Ma már több jól képzett mester készíti el megrendelőink különleges igényeit, divatos, formatervezett lakberendezési tárgyait. Fő termékeink: a lakáson belüli finom vonalú csillárok, légies étkezők, nyugalmat árasztó franciaágyak, és kiegészítők gyártása. Üzletünkben megtalálhatóak közel 100 éves vidéki stílusú fenyőbútorok felújított, méhviaszolt változatai, melyek tökéletes összhangba hozhatók kovácsoltvas termékeinkkel.

Tuti menü